söndag, augusti 14, 2022

Henkes sista lediga dag

 Så var Henkes semester slut och det var dags för oss att åka hemåt. Det har varit en bra men lite annorlunda semester i år då vi varit iväg på olika håll en del. Vi var i Piteå tillsammans men Henke åkte hem 3 dagar före mig och åkte iväg först på fiskeresa och sedan till Göteborg på Iron Maiden. Den veckan jobbade jag. En gemensam vecka på hemmaplan och sedan iväg på varsitt håll då Henke åkte till Falun på Sabaton Open Air och jag åkte till Tollarspecialen i Ånnaboda utanför Örebro. Sista veckan blev sedan gemensam och riktigt bra nere i Öregrund med ett kort stopp hos Johan och Johanna i Hofors.

Dagen började med en promenad runt sjön innan vi styrde resan hemåt. Anlände i Hudiksvall vid 13-tiden. Stannade till och Träffpunkten för att hämta ut varor som jag beställd. Dels en smart watch som jag funderat på länge. Först tänkte jag att jag skulle köpa en när skatteåterbäringen kom men det blev inte av. Sen tänkte jag att det kunde vara en bra sommarpresent men det blev inte då heller. När jag fick pris på jaktprovet i Ånnaboda bestämde jag mig och beställde klockan då jag inte hann stanna på XXL när jag passerade Valbo. På tollarspecialen fick jag också prova byxor som liknar skinnbyxor vilket jag suktat efter ett tag. Beställde även dem och en tillhörande väst när jag kom hem och även de anlände under tiden vi var i Öregrund.

Efter att ha packat upp, gått med hundarna och provat kläderna så blev det hämtpizza till middag och sedan en lugn kväll i soffan där jag försökte lära mig den nya klockan.

Inga kommentarer: