onsdag, augusti 10, 2022

Minisemester till Öregrund

Det är ju vår sista semesterveckan och vi hade egentligen lite lösa planer på att lite spontant åka över till Norge men eftersom Henke fick magkatarr så blev det besök på hälsocentralen på tisdag och då blev tiden för kort för att åka långt. Vädret såg dock ut att bli väldigt fint den sista delen av veckan så vi bestämde oss för att åka söderut. Men vart skulle vi åka? Hade en svag minnesbild över att Öregrund skulle vara en mysig plats. Sagt och gjort! Vi packade husvagnen och gick en promenad med hundarna och sedan åkte vi söderut...

Vi körde direkt genom Öregrund och ut till Gräsö där det fanns en camping. Det innebar att vi för första gången fick åka färja med husvagnen. Blev lite fel men gick ju bra ändå. 

Väl på campingen fick vi välja plats och kom till ett ställe där det var fyra lediga platser på rad upp mot skogen. Passade oss perfekt!

Installerade oss, fyllde vatten och satte upp förtältet i 28 grader värme så när allt var klart blev det först en sk stödbensöl /cider men sen tog vi tjejerna på en promenad ner till havet så att de fick svalka sig. Passade också på att reka hur campingen såg ut och även om de har många platser så kändes det som en rätt liten och familjär camping. Högsäsongen är också över så det var långt ifrån fullt vilket innebar att det kanske var lite luftigare än normalt under sommaren.

Vi hade med oss våra egengjorda Högrevsburgare så det fick bli dagens middag och sen såg vi Hockey och spelade lite Yatzy.








Inga kommentarer: