söndag, augusti 07, 2022

Utställningsdag

 Steg upp klockan 8 och städade ur stugan samt åt frukost innan jag rastade Esset och parkerade nere vid utställningen. Skulle dock inte in förrän som hund 37 i ringen så jag hann driva runt och titta på hanhundar. Tanken är att jag ska hitta min drömhane till Esset som jag hoppas ska bli mamma till en kull valpar så småningom.

Efter att ha varit in i ringen och sprungit tillsammans med övriga 38 Ökl tikarna så åkte jag upp och tog änderna ur frysen och checkade ur stugan. Hoppas att änderna håller sig frusna i kylboxen tills jag kommer hem. 

När Esset skulle in för bedömning fick hon Hp och sen blev det ännu en lång väntan men på tollarspecialen är det trevligt för man känner så mycket folk. När det var dags för att Hp hundarna att gå in i ringen igen för placering så blev Esset kvar till de 5 sista. Hon placerades sedan som nummer 2. Fatta!!! Av 38 tikar blev Esset 2a. Hur bra är inte det? Min duktiga lilla skatt!!!



När vi ändå varit kvar så länge så stannade jag såklart och såg finalerna också. Alltid kul, särskilt med junior- och tollarmästartittlarna.

Lämnade Ånnaboda klockan 16 och styrde direkt hemåt. Hade tänkt stanna i Valbo men där var det stängt så jag anlände hemma runt 20:15-tidern.

Packade ur bilen och gick med tjejerna till sjön innan jag packade upp allt och åt middag. Somnade sedan tämligen ovaggat i soffan vilket även Henke gjorde.

Inga kommentarer: