fredag, oktober 14, 2022

Årets sista husvagnssemester

 Idag hade jag utbildning via Teams så jag jobbade hemifrån. Utbildningen hamnade om hälsoeffekter kopplat till bränder och var mycket intressant. 

Vid 13-tiden flexade jag ut och tog helg för vi hade planerat att åka till Valkalampi och umgås med Johan och Johanna som lämnat kvar sin vagn där efter att de var där förra helgen.

Vi anlände vid 16 tiden och ställde upp vagnen och gick en promenad innan Johan och Johanna anlände. När de kom och skulle gå in i vagnen visade det sig att nån stoppat in ett skräp i dörrlåset så när de tryckte in nyckeln så var det stopp. Blev lite panik en stund innan de efter lite lirk beslutade sig för att ta till våld och slå in nyckeln i låset. En chansning som tack och lov gick hem.

Medan Henke fixade med spön och annat så lagade jag till en gryta på lövbiff och rosépeppar som vi intog lite senare inne i vagnen.

Efter maten satt vi ute i mörkret och surrade. Vi hade också tagit med inflyttningspresenten som vi fixat till Johan och Johanna men som vi inte hade med oss när vi var och hälsade på tidigare i höstas. 

Vid 22-tiden blev det tack och god natt.

Inga kommentarer: