söndag, oktober 09, 2022

Spår i Enånger

 Sov sååå gott i natt. Somnade före midnatt och vaknade först klockan 8:30, Härligt!!!

Efter en lugn frukost och dammsugning så lastade vi grejer som skulle ut till Enånger på släpvagnen och åkte iväg. Stannade till och lämnade återvinning och när vi kom fram till Enånger så lastade Henke av grejerna medan jag gick ut två 0,5 km spår till tjejerna ute på täkterna. Lite blåsigt så det ska bli intressant att se hur de klarar detta. Känns som att det var länge sedan vi spårade sist.

I väntan på att spåren skulle ligga till sig så tog vi en promenad genom byn. Esset fick spinga av sig på en sträcka. Tror hon hade en del spring upplagrat i kroppen 😂

Turligt nog var hon kopplad när vi stötte på en räv. En stor fin räv som är den största vi sett. Riktigt fin!

Direkt när vi kom tillbaka till huset gick jag spåret. Esset spårade kanonbra och hittade alla föremålen även om GPS:en inte riktigt visar det. 

Även Vinna spårade bra och hittade spåret och alla föremålen utan problem men gick lite på sidan om spåret vilket förmodligen beror på sidvinden. Hon var hel oberörd över kossorna, hästarna och fåren. Spåret gick intill tre hagar med olika djur men dem brydde hon sig inte om...

Vi avslutade utflykten med lite kaffe och fika innan vi styrde tillbaka mot stan där vi stannade till på Ica och handlade.

Väl hemma bestämde vi oss för att se en film men jag var inte så imponerad av filmen så jag sov en stund istället.

En promenad med tjejerna innan det blev mörkt sedan gjorde vi Biff Bourgogne vilket är långkok så det blev se middag men oj vad gott det blev. Smaskens!!!

Även ikväll blev det tv-titt tills det var dags att krypa till kojs för natten.... 

Helgen har blivit precis som jag hoppats med mycket utevistelse och vila och ingen måsten även om vi har fått saker utgjorde.

Inga kommentarer: