måndag, oktober 31, 2022

Om... om igen...

 Ha, då var det måndag igen. Har denna veckan inga inspektioner inbokade utan måste se till att skriva allt jag har varit ute på sista tiden. Var på jobbet på förmiddagen men då dök det såklart upp en massa annat men på eftermiddagen när jag satt hemma så blev det lite inspektionsrapporter i alla fall.

På vägen hem stannade jag till på Intersport. Fick en rabattkupong som går ut idag av EvaLotta. Det ger 125kr rabatt för varje 500kr som man handlar. Jag behöver verkligen nya löpskor så jag stannade till en snabbis i hopp om att de skulle ha saucony hemma men de fanns såklart inte i min storlek. Testade en annan sko, Brooks, som var ett för mig nytt märke. De kändes väldigt sköna så jag slog till. Dock får jag vänta ett par dagar då jag behövde en halvstorlek som de inte hade hemma för tillfället men 375 kr rabatt blev det i alla fall.

När Henke kom hem från jobbet tog jag Esset på en 5 km löprunda. Visade sig bli min snabbaste 5 kilometare någonsin med 5,0 tempo så 5 km på 25 minuter prick. Kul med klockan så då uppmärksammas att jag, förutom att jag gjort min snabbaste 5 km även sprungit min snabbaste mile och min snabbaste kilometer också på 4,13.

Till middag gjorde vi en pastasås med kantereller och resterna av kött från helgen. Mumsigt värre....

Inga kommentarer: