tisdag, oktober 04, 2022

Påfyllningsdos mot Omikron

 Tog lite sovmorgon och sov i alla fall till klockan 06.30 idag och var då på jobbet klockan 07:00. Kanske går jag också hem lite tidigare för vädret är fint och jag kommer säkert att vara lite trött på eftermiddagen.

Hade lagt in i kalendern att jag skulle boka tid för en påfyllningsdos av Covid-19 vaccin efter att alla prov och resor i höst var över. När jag kom till jobbet gick jag in för att boka en tid och då fanns det tider redan samma dag så jag åkte in klockan 09:00 och fick då min fjärde dos med det uppdaterade vaccinet för Omikron varianten. Nu hoppas vi att vi inte ska behöver några fler doser mot detta kommande tid.

Lite senare kom mina läsglasögon så då var jag såklart tvungen att åka och hämta dem också...

När jag åkte hem från jobbet klockan 16 så lämnade vi in bilen på verkstan då en enhet som förmodligen är trasig ska bytas ut. Bilen ska in i morgon men för att slippa jaka upp Henke på morgonen så åkte vi dit och lämnade bilen idag. 

En sväng på Ica sedan hem för en promenad med tjejerna. 

Till middag blev det Ceasarsallad och sen fixade jag med bloggen och bilder från provet innan jag slog mig ner framför tvn och slappade vid 21:30.

Inga kommentarer: