tisdag, oktober 25, 2022

Mörker

 Idag var det ett riktigt mörker. Det blev aldrig ljust då jag satt hemma och jobbade utan jag var tvungen att ha lyset på hela dagen.

På lunchen tog jag på mig regnställ och tog med tjejerna ut på en lugn joggingrunda för att slippa vara ute så länge i regnet. Blev lugnt och med många korta stopp eftersom även Vinna var med men det blev i alla fall drygt 3 km så alltid något. 

I samband med att one.com uppdaterade sina PHP. Vad det är har jag ingen aning om men tänkte att det var lika bra att göra det idag och se vad som händer. Såklart kraschade hela sidan och jag kunde inte ens logga in på den. Tack vare ett mail från Wordpress skapades en räddningssida så jag kunde sitta och spara ner all text utifall att sidan inte skulle gå att rädda. Genomförde sedan alla stegen som one.com tipsade om när/om det skulle bli problem. Hade lite halvpanik och sen när man gjorde några ändringar så tog det upp emot 20 minuter innan de slog igenom vilket resulterade i långa nervösa perioder. Men efter sista grejen som genomfördes så tror jag att hemsidan nu funkar igen. Vad jag kan se så är det bara valparnas galleri som inte kommit tillbaka så de får jag fixa men väntar några dagar tills one.com alla uppdateringar är genomförda.

På eftermiddagen gick vi också en promenad genom byn och nu är det bara att inse att det är reflexjacka och pannlampa på som gäller för det var mörk efter bara en kort stund efter att vi gått ut. När det dessutom är blött och slaskigt så blir ju både vi och hundarna skitiga när man går efter vägen. Usch! Tråkigaste och mörkaste tiden är verkligen nu.

Till middag blev det en pasta och kycklingsfärsgratäng som var riktigt god. Kommer att räcka som middag i morgon också.

Inga kommentarer: