torsdag, oktober 06, 2022

En vanlig torsdag....

 Idag var en sån där dag då det inte hände nått utöver det vanliga... Jag åkte till jobbet och var där. Visserligen var jag in en sväng till stan för att hämta ut ett nytt passerkort och programera kortet för en dator på jobbet också men det tog ju inte så lång tid. 

En kort lunch eftersom jag inte behöver åka hem till hundarna eftersom Henke är sjukskriven och ska vara så ytterligare en vecka.

Efter jobbet blev det veckans andra löprunda med Esset. I veckan kommer det bara att bli två rundor då det varit så mycket annat. Eftersom ett av mina mål är att jag ska springa minst en mil/vecka fördelat på 2-3 rundor så har veckans bägge rundor blivit över 5 km så målet är i alla fall nått. Sedan 10 januari har jag uppnått målet alla veckor vilket är en trend som jag inte vill bryta. På vägen har det resulterat i -16 kg och jag har kommit till den vikt som jag nu vill vara på så nu är det svåra att hålla i så att jag stannar på den vikten och inte vänder uppåt igen.

Efter dusch, skördning av tomater och vindruvor och fix med blommorna på altanen som fullständigt höll på att drunkna blev det middag och slapp framför tvn. där jag såg "Den tunna blå linjen" som jag missade tidigare i veckan.

Inga kommentarer: