torsdag, oktober 20, 2022

Nya rekord trots huvudvärk

 Idag var det hälsoskyddsträff med folkhälsomyndigheten. Träffen genomfördes på Teams så jag satt hemma hela dagen idag. Fokus för träffen vad badvatten och tillsyn på skolor och förskolor. Eftersom jag inte har något av detta som mitt huvudfokusområde så kunde jag parallellt med att jag lyssnade på träffen även jobba lite och svara på mail och annat.

I pausen körde jag ett gympapass vilket jag inte gjort på länge och sen på lunchen tog jag med tjejerna på en lång lunchpromenad bort till Talgen. Blev en timmes promenad i soligt men lite friskt väder. Eftersom utbildningen gick via Teams kunde jag sen sitta och käka medan jag lyssnade så det blev inge längre lunch än vanligt.

På eftermiddagsfikat vilade jag en stund då jag hade huvudvärk som inte ville ge med sig. Inte heller när jag vilade släppte det så när Henke kom hem drog jag en rövare och tog med Esset på en löprunda. Bära eller brista men huvudvärken blev i alla fall inte värre. Sprang 4 km och det gick faktiskt rekordsnabbt med en kilometertid på 4:36.


I tisdags var det ett annat rekord, längsta rundan någonsin och då hade jag också legat i huvudvärk på dagen.

Till middag gjorde vi lax med en citronsås och till det åt vi wookgränsaker. 

En effektiv och bra dag trots huvudvärk.

Henke fyllde år idag men vi ska fira honom på lördag med trerätters middag. Idag fick han fira med en god whiskey och lite kladdkaka och glass.

Inga kommentarer: