söndag, oktober 23, 2022

Dagen efter och hundträning

 Efter en blöt kväll mår man som man förtjänar heter det ju.... Mycket segt på förmiddagen men hade i alla fall piggat på mig så att jag kunde åka iväg och träna lite hund. Har inte tränat sedan Gotlandsprovet så det var verkligen på tiden. Idag blev vi ett tjejgäng med Jag, Zenitha och Gunilla. Vi tränade i Tolsta idag och inte långt ifrån där vi stod att tränade ute i en tjurhage så hörde vi en hund driva nått djur och sedan ett högt skott. Lite läskigt när man inte vet åt vilket håll de skjuter när de är sååå nära. Vi såg hunden så skottet avlossades verkligen nära där vi var men något annat djur såg vi inte till.

Träningen gick lite sådär. Känns som att vi var lite ringrostiga. Långa raka linjetag gick bra men när det kom till omdirigering på avstånd så gick det inte lika bra. Markering i riktigt tät terräng gick också fint tycker jag.

När jag kom hem hade Henke bytt vatten i poolen så då tog jag tjejerna och gick en promenad runt sjön och sen fick Vinna ett sök där Esset fick plocka in de sista på söket.

Vi har så mycket lunchlådor så de inte rumt i frysen. Till middag åt vi därför rester sedan i fredags och det blev en ovanligt tidig middag eftersom vi inte ätit någon lunch. Vi hade också var varsin Creme Brulee så vi fick efterrätt idag också.

Kom i säng vid 22:30 så nu hoppas jag på en lugn och skön natts sömn.

Inga kommentarer: