måndag, oktober 03, 2022

Hemresa

 Tidig morgon som sagt. Uppstigning klockan 05:00 och sedan packning och iväg till färjan. 

Klockan 06:30 fick vi köra på och sen avgick färjan strax efter klockan 07:00. Både vi tvåbenta och de fyrbenta var trötta efter helgen.


Till Nynäshamn anlände vi 10:30. Började att köra en bit för att sedan stanna och rasta hundarna och så var tanken att vi skulle köpa en kopp kaffe. När vi parkerade utanför ett nybyggt hemköp och tog ut hundarna för att rasta dem så kommer en kvinna efter oss och ropar att det minsann var Hemköps parkering och inget annat. Vilken satkärring!!! Med ett sådant bemötande så blev Hemköp utan kaffekunder för efter att hundarna var rastade åkte vi vidare till Uppsala istället. 

I Gränby stannade vi och käkade på PizzaHut, drack kaffe och rastade hundarna innan vi körde vidare till Gävle och hem till Tobbe där jag haft min bil parkerad över helgen. Packade över grejerna och körde sedan hem till Hudik på egen hand medan Marie och Maria fortsatte till Mora.

Anlände till Hudik vid 16:30, rastade hundarna, frös in fåglarna, packade upp och tog en dusch innan Henke fixade middag och jag borstade och fixade Vinnas päls.

Efter maten så fixade jag med bilderna från provet och la ut dem på tollingjaktprovssidan samt uppdaterade hemsidan med Essets fina resultat från helgen.

Klockan 22:30 blev det tack och godnatt och då bestämde jag mig också för att gå till jobbet i morgon. Tar ledig någon annan dag istället. 

Inga kommentarer: