måndag, oktober 10, 2022

Librelainjektion

 Efter Vinnas livmoderinflammation har jag helt glömt bort att Vinna ska ha Librela regelbundet ca 1 ggr/månad. I förra veckan beställde och fick jag tid tills idag. Satt hemma och jobbade på förmiddagen och tog dessutom en löprunda med Esset. Vid 10:30 tog jag bilen och åkte upp till Delsbo där Vinna fick sin injektion.

Det är ett snabbt besök så jag hade planerat in 4 oanmälda inspektioner. Första inspektionen var en fotvårdslokal där inspektion kunde genomföras helt enligt plan. Nästa var en bilverkstad som hade lunchstängt. Tredje platsen var en fotvård men hon har en liten lokal och hade ett par som skulle få behandling så lokalen var full utan att jag var där varför inspektionen inte gick att genomföra. Det fjärde stället jag besökte var ännu en bilverkstad som också hade lunchstängt. Åkte istället hemåt och passade då på att besöka en plats där en skrotbil hade dumpats. Den hade i alla fall tagits omhand nu vilket var bra.

De sista timmarna genomfördes hemifrån och jag hann med både det ena och det andra.

En promenad genom byn precis innan det blev mörkt och sen blev det middag och vi var lite slöa så det blev varma mackor med falukorv och lite annat. Snabbt och enkelt...

Inga kommentarer: