måndag, oktober 17, 2022

Höstfix

 En heldag på jobbet med bl.a. provtagning för Legionella mm. Blev en lång arbetsdag då jag åkte hemifrån 06:30 och kom hem först klockan 17:00. Henke gjorde sin första arbetsdag efter sedan han fick bältros och han gick också ut med hundarna efter jobbet.

Nu har de rivit byggställningen på det hus vi på jobbet ska flytta till i vår. Då kommer vi åter igen att hamna mitt i centrum. I det ljusa rundade huset kommer vi att sitta....

När jag kom hem satte jag igång ute på gården. Röjde i carporten och samlade ihop och bar in trädgårdsmöbler. Henke tog rätt på all vedutrustning och packade ihop den för säsongen och det sista vi gjorde precis när det blivit mörkt var att köra in husvagnen för vintern. Nu ska den få står på med värme tills i morgon så stänger vi av det och sen ska lite annat bäras ut så är allt klart. Skönt men lite vemodigt när det är gjort.

Till middag blev det Fisch and chips idag och sen somnade Henke medan jag gjorde lite beställningar på ulltäcken till hundarna samt såg tv.

Inga kommentarer: