onsdag, oktober 19, 2022

Kött kött och åter kött

 På plats på jobbet idag. Det börjar verkligen vara mörkt när man åker till jobbet nu för tiden och det märks för jag känner mig betydligt tröttare på morgnarna nu,

Idag var jag på plats på Håstaängsgård. På förmiddagen blev det inspektionsrapportskrivning och sen åkte vi ner på Strandpiren för att äta gemensam lunch.

På eftermiddagen mätte jag cesiumprover, blev totalt 13 prover idag så jag blev kvar först klockan 17. Då åkte jag direkt till Håsta där årets köttleverens anlänt klockan 16. Lasse, Birgitta, Katarina, Jonas, Henke och Klara var i full gång och packade medan jag tog hundarna på en promenad. 

Känner ju till stigarna i skogen bra här nu så det blev en skogspromenad med bägge tjejerna. Vinna kändes pigg och jag han rundan innan det blev mörkt. När jag kom tillbaka var de precis färdiga med köttet så vi satte oss i varsin bil och åkte hemåt. Jag stannade och köpte pizza på vägen medan Henke åkte hem och packade in köttet i frysen direkt.

Nu är alla frysar proppfulla med kött så jag är rätt säker på att vi i alla fall inte kommer att svälta ihjäl i vinter. 😀

Blev en lugn kväll. Henke är trött och sover mest på kvällarna. Det märks att han inte är återställd efter bältrosen ännu.

Inga kommentarer: