lördag, april 26, 2008

Dags att ge sig av...

Ja då var det lördag och jag vaknade strax före 9 och steg upp och surfade lite tills Henke vaknade. Åt frukost och ställde sedan in GPS:en för snart är det dags att åka till Björn och Gunilla och hälsa på Humlas bror Bozz och hans "lillebror" Rillo. Ja huvudsyftet med resan är såklart starten på Tollingjaktprovet i Söderköping i morgon.

Efter frukosten tog jag med hundarna ut i det sköna vädret och gick upp i skogen. Viltintresset håller i sig även om jag tycker att de var lite mindre spring idag. Ett antal tjäder och orrhönor skrämde vi dock upp på vår promenad men några större vilt såg vi inte.

När vi kom tillbaka hängde jag tvätt, gav hundarna mat och packade klart inför resan... Jag åkte dock inte förrän strax före kl. 15 så jag har gott om tid på mig att njuta av dagen.

Resan ner till Linköping gick bra så efter 4 timmar anlände jag hemma hos Gunilla och Björn. VI började med att ta ut hundarna på en kort skogspromenad och när vi sedan kom tillbaka var Björn i full gång med att grilla.

Blev som vanligt god middag och trevligt sällskap och som vanligt försvann tiden alldeles för fort så snart var det dags att gå och lägga sig. Skulle bli en tidig morgon dagen efter.

Inga kommentarer: