fredag, april 25, 2008

Äntligen fredag

Ja trots att veckorna går hur fort som helst så känns det alltid skönt när det är fredag. På jobbet hände väl inget särskilt förrän på eftermiddagen då vi blev bjudna på fika hos Plan- och bygglovskontoret och det var inte vilket fika som helst. Tårta och balonger och på båda tårtorna stod JONNY LOGAN. Efter fikat gick vi ut på deras terras samt på taket för på storgatan rakt nedanför hade en sceen byggt upp där Jonny Logan spelade några låtar i det fina vädret. Ritkigt mysigt var det! Bilder från detta kommer senare då de finns i kameran på jobbet.

Efter jobbet åkte vi och handlade både diverse mat och dryck och sen gick jag med hundarna på golfbanan medan Henke bytte däck på gammelsaaben. Det märks verkligen att det är mycket vilt i rörelse för guu vad hundarna sprang och vädrade och nosade. Tris var det cokså att konstatera att det huggits ner så mycket av den skog som vi går igenom innan vi kommer ut på golfbanan, har tyckt att den skogen varit så fin å nu är den borta.... Här kommer några ögonblickbilder som inte är så bra men det är roligare när det är lite bilder i inläggen så jag lägger ut dem i alla fall.


Det var riktigt härtligt väder så när jag kom tillbaka gjorde vi lite förrätt och en drink och sedan grillade vi och åt diverse tillbehör till.

Eftersom det inte var nått särskilt på tv så däckade både jag och Henke tämligen tidigt

Inga kommentarer: