tisdag, april 08, 2008

Jogging

Grå och tråkig dag även om det var bättre i dag än i går, det snöar i alla fall inte... Tyvärr var det för kallt för att tina men i alla fall...

Var hem på lunchen och gick en kortis med vovvarna och käka lite.

Efter jobbet blev det snabbt hem för att fylla släpvagnen med skräp och köra till soptippen. Äntligen! Kommer nog att behövas ytterligare en gång nån gång till sommaren skulle jag tro. Får se till att ta en ny rensning i boden så att vi får lite utrymme. Dessutom ska vi se till att ordna upp lite i garaget. Just nu står det en garderob mitt i garaget och det är väldigt opraktiskt. Hyllan längst in i garaget måste dock kortas om vi ska få en bättre plats till garderoben men det får vänta tills det är lite varmare.

När släpet var tomt åkte vi upp på Håste för att lämna släpvagnen till Henkes föräldrar och sedan snabbt hem för att svira om. På med jogginutstyrseln å så iväg igen! 4 km blev det i dag.

Väl hemma blev det dammsugning, dusch och sedan middag. Wow vilken effektivitet!!!

Å det visade sig efteråt... La mig i soffan för att invänta House. Under tiden tittade jag på Äntligen Hemma men då slockande jag och sov tills Henke väckte mig klockan 23:00. Packade för att sova borta i morgon. Vi har fått problem med Silverfiskar förmodligen under golvet så nu ska de bekämpas... När de sprutar kan inte hundarna vara hemma på ett dygn så då åker vi och sover hos Henkes föräldrar i morgon efter jobbet. Gick och la oss 23:30 å då sa det bara PANG så sov jag igen.

Inga kommentarer: