tisdag, april 15, 2008

Effektivitet

På jobbet har jag äntligen kommit fram till de ärenden som legat en tid nu. Han bli av med två pluss ett brodskande ärende som kom in i går.

Efter jobbet var jag riktigt effektiv. Tog med hundarna och körde lite lydnads 3:an. De var super båda två idag. Humla snäppet bättre en Neo faktiskt. Båda fick köra platssittning vilket de klarade bra. Körde sedan Neo först så att Humla fick bli lite taggad:

Neos träning
Fot: Mycket bra till och med raka sättanden vid höger om halt.

Rutan: Funkade bättre idag när jag hade koner. Inga större probelm överhuvudtaget idag.

Dumrutan: Klockrent, allt satt som de skulle

Inkallning med ställande och läggande: Klockrent, fint tempo, snabba ställanden och snabbt läggnade.

Fjärrdirrigering: OK nära, inte bra på avstånd rör sig för mycket frammåt

Humlas träning:
Fot: Riktigt bra, även stegförfluyttningarna var OK även om det fortfarande kan förbättras.

Rutan: Perfekt!

Inkallning med ställande och läggande: Klockrent vilket hon aldrigt lyckats med tidigare

Fjärr: Körde bara en till två förflyttningar åt gången och de gick jättebra. Hon rör sig INTE frammåt men hon kan inte ett helt program än då blir hon lite osäker.

Inser nu att jag glömde dumrutan med Humla. Ja ja...

Efter lydnadsträningen lämnade jag in ryggsäcken och sprang sedan 4 km.

Direkt efter det så tog jag med Humla till Golfbanans lilla dam som har öppet vatten. Kastade en markering med anden och skickade Humla. Å hon går INTE i??? Jaha vad gör jag nu få? FÖrst gången Humla inte går i vatten och inte kan jag lämna en död and i dammen tillsammans med det andpar som slagit sig till ro där hur skulle det se ut.

Får så smått panik och blir arg och kastar till sisti i Humla men då vänder hon ju bara och kommer upp såklart. Inte hjälper väl det att göra så det vet jag väl. Hmmm samlar mig och tänker till isället.

Går till andra sidan dammen där förövrigt andparet håller till och skickar henne från det hållet istället. Lite fastare mark på den sidan så då går hon i direkt och simmar fint förbi andparet och hämtar den nu blöta tunga anden. Gör om övningen 2 ggr och då fuunkade det bra, sista gången kastar hon sig i. Vågade dock inte prova från andra hållet med den gungiga kanten det vore att utmana ödet.

Phu! Nu var effektiviteten slut och jag åkte hem och duschade och åt middag.

Inga kommentarer: