onsdag, april 02, 2008

Tällberg dag 2

Dagens program var lite mera oplanerat med lite allmänna frågor. Alkoholhandläggare, livsmedelsverket och så våra kommunala frågor som avhandlades.

Träffen avslutades med lunch klockan 12 och sedan packade vi in oss i bilen och åkte hemmåt. Stannade i Bollnäs och släppte av Ulrika och stannade sedan hemma hos Ulrica för att träffa hennes hundar och för att känna på hennes hagelbössa. Den satt som en smäck så nu måste jag beställa en....

Efter att ha lämnat av Helena och Per samt tankat och parkerat bilen så gick jag upp en snabbis på jobbet för att lämna lite papper.

En snabb sväng på Ica och sedan hem för att gå ut med vovvarna. Robert som är barndomskompis till Henke kom för att övernatta hos oss. På promenaden la jag ut ett litet sök med smådummisar i ett område som innebar att de var tvungna att hoppas över en stenmur. Gick bra för båda även om Humla tröttnade när hon inte hittade den nästa sista dummiesen. Då kallade jag in henne. Gick ut i söket och kvackade lite och skickade sedan henne igen och då var det full rulle igen. Att det var full rulle på Neo behöver jag väl knappas säga.

Körde sedan några markeringar med de små dummisarna och även det gick bra även om Humla tyckte det var lite ovant att jag inte stod brevid och skickade...

Efter promenaden blev det middag och sedan satt jag och trixade lite med hemsidan... Gick inge bra!!!

Inga kommentarer: