måndag, april 07, 2008

Tomtdelning

Idag vaknade man och blev besviken. Det hade snöat hela natten och var ett enda slask ute. En hel del snö hade kommit men tack vare att det var varmt så blev det bara slask. SKitvår!!!

Efter jobbet tog jag med hundarna ut i slasket. Gick till golfbanan och hittade en glänta som var snöfri. Här vittrade jag in ett område och gömde smådummisar å sen fick Humla träna lite närsök. Var lite för mycket för Neo somm knallade 2 gånger innan jag ens hunnit skicka Humla. Hon satt dock pall varje gång men blev lite väl taggad med pip till följd. När hon äntligen lugnat ner sig och jag skickade henne så gör hon ett kanonjobb. Söker lugnt och metodisk med bra resultat till följd. Hon får plocka in 2 av de 6 dummisarna som jag lagt ut.

Sen fick Neo jobba men han var ju taggad till tänderna och tyckte att han kunde söka som han ville å så blir det mycket knäck i lurarna och mycket spring. Till slut kom en dummi i alla fall in men sen var det stopp och vi gick alla tre och letade och letade efter den sista lilla dummisen som fanns gömd i området nån stans. Blev matte som hittade den till sist.

Promenaden fortsatte men då fick de springa som de ville. På kvällen blev det datasurf och sedan liten koll i kök och badrum. Inga silverfiskar men eventuellt har vi hittat varifrån de kommer. Under golvet, mot plattar är ett troligt ställe. Där finns det ju inte en chans att komma åt dem så nu blir det sanering på allvar. Nu ska de väck!!!

Inga kommentarer: