onsdag, april 16, 2008

Nytt pass & vacker morgon

Var bara tvungen att ta med kameran på morgonpromenaden idag. Det var härligt väder och såå fint ljus.





Idag var jag än en gång aktiv efter jobbet. Först tog jag med hundarna på en kort promenad med hundarna för att rasta dem. Neo tog sitt första dock för året genom att hoppa ner i bäcken. När båda var rastade stack vi ute för att sen sticka ut och springa. Utökade rundan från 4 km till 4,7 idag så nu är jag nära 5 km som är den nivå som jag vill ligga på. Längre än så är jag inte intresserad av att springa.

Efter rundan tog jag en hög med dummiesar och åkte till golfbanan. La ut ett litet säk med 10 dummisar. Skickade sedan Neo så att han fick hämta in 2 stycken. Sedan fick han ligga passiv medans Humla fick hämta in 5 stycken. Avslutade genom att låta Neo hämta ytterligare 2 stycken men han fick jobba så mycket för den sista han kom in med så att jag nämndes inte skicka ut honom igen på den sista utan den hämtade jag själv.

Neo fick nu hoppa in i bilen medan jag testade Humla på lite vatten i dammen. Man får ta det lilla vatten man har. Denna gång var det inge som helst problem men hon är lite slarvig på inlevereringarna och vill gärna skaka sig innan om jag står föör långt från vattnet.

Nu var vi nöjda och belåtna allihop så det var bara till att åka hem och duscha och käka middag å sen hände inte så mycket mera... Det var ju äntligen hemma och House på tv...

Inga kommentarer: