torsdag, april 10, 2008

Sanering och tillfällig flytt

Äntligen! Idag kom Nomor och sprutade mot silverfisk i badrummet och köket. Nu hoppas vi att vi aldrig mer behöver träffa på några på morgonen när man tänder lyset. Pga detta så får hundarna inte vistas i huset på ett dygn så då passar vi på att flytta hem till Henkes föräldrar en natt allesammans. Om det är så farligt att hundarna inte får sova i miljön, varför ska då vi göra det?

Har ocskå varit förbi Zandra och fått en laddning Tupperwareburkar som jag beställt så nu har vi några nya fina matlådor att använda. Ska se till att kasta några mindre fina när vi ändå är igång.

Annars har jag ännu en dag hållit mig inne på kontoret och avverkat ytterligare några ärenden samt förberett mig lite för morgondagens lönsamtal och inspektioner.

Efter jobbet åkte vi hem och kollade posten innan vi åkte upp på Håsta. Tog med hundarna ut i skogen men det var så jobbigt att plumsa i snön att vi efter några kilometer gick vi ut på vägarna igen och det resulterade i enormt skitiga hundar. När vi kom tillbaka till Håsta och Henkes föräldrar blev det en dusch för både Neo och Humla.

Birgitta hade förberett en god köttfärssås så vi värmde middag och käkade och slappade sedan framför tvn tills Lasse och Birgitta kom hem. Då drack vi varsitt glas vin och såg Hmmm en tecknad film som jag inte kommer ihåg vad den heter.

Inga kommentarer: