måndag, april 20, 2009

En solig dag på fjällen

Vaknade klockan 07:30 och åt en rejäl och god frukost. Klockan 09:00 lagom tills liftarna öppnade så var vi ute i backen. Det var ett helt otroligt väder, ett par minusgrader, klarblå himmel och såklart sol! Från början var det lite isigt men allt eftersom dagen gick så blev det mjukare i backen och vi kände att vi ville ta en jäger i solen. Sagt och gjort, en kort vila i solen, en jäger och sedan på´t igen.

Jag i solen...


Ida och Gösta på väg i liften

Henke bara måste messa och berätta om det härliga vädret!

Jag och Ida i backen men inte särskilt många fler...

Åkte fram till lunch men då ville vi verkligen inte åka till stugan. Gick istället in på Toppstugan och det visade sig vara ett ritkigt bra ställe. En härlig terass, jättetrevlig personal och riktigt god mat till hyffsade priser.

En liten annorlunda meny!!!
Tur att man kan lämna jobbet hemma.... Kocken hade en liten bebis på ryggen i köket å det gick ju också bra....
I väntan på maten
Soligt värre....

En härligt matig fisksoppa och ett glas vitt vin, inte illa!!!!

Jag och Henke i backen....
Fortsatte åkandet på eftermiddagen och nu blev det bara mjukare och mjukare i backen så det blev riktigt jobbigt att åka. Tog en ny vila i backen men då blir man rastlös så jag och Ida åkte ner till skidshoppen och bytte Idas skidor till ett par hårdare och sedan åkte vi tills liften stängde.

Strax efter klockan 16 åkte vi tillabaka till stugan. Tog en drink och lite ölkorv på balkongen samt förberedde en lasagne innan jag och Ida hoppade in i bastun.

Hela gänget på balkongen efter en dag i backen...

Efter maten spelade vi Yatzy åsså envisades Gösta om att försöka ta sig ner i barnstolen men som synes lyckades det inte sååå bra...

Vi var alla rätt trötta så vi gick och la oss i rimlig tid runt kl 23 och då hettade det bra i ansiktet efter dagen

Inga kommentarer: