fredag, april 24, 2009

Ledig och sommarvärme!!!

Hmm nä riktigt såå bra var det ju inte. Jobbade såklart idag men efter jobbet så fick jag ta del av en skön vårvärme och nu håller jag tummarna att vädret håller i sig i helgen.
På jobet idag hann jag göra en massa pappersjobb så äntligen är jag i fas men nu kommer en ny kortvecka som är fullbokad så det kommer väl att hinna hopa sig igen kan jag tänka mig..

Hur som helst så slutade vi strax efter klockan 16 och åkte och köpte en gasoltub för att kunna inviga den nya gasolgrillen.

När vi kom hem tog jag med hundarna til golfbanan. Gick en promenad, fixade ett sök åt dem å nu märktes det tydligt att de inte är van vid värmen. De blev båda trötta efter bara några skick. Promenerade sedan bara så att de fick spinga frittoch då fick vi se blåsippor, vitsippor, Humlor och myggor. Mycket har uppenbarligen tinat fram de sista dagarna..

När vi gått en runda lämnade jag Neo i bilen och tog sedan med Humla till dammen. Kastade i en dummie och promenerade sedan ca 50 meter därifrån. Körde lite tolling och det skötte hon riktigt riktigt fint. Full fart och lekfullt men ändå kontrollerat. Ställde sedan upp och skickade henne på ett linjetag till dammen och ut i vattnet. Inga som helst problem, hon kastade sig i, hämtade dummiesen och sprang de 50 metrarna utan att skaka. Fick dock inte dummiesen i handen.

Gjorde om övningen ytterligare en gång och det gick bra även denna gång men nu satt dummiesen i handen om än som en liten målvaktsräddning. Min teori stämde, dvs att när jag står nära vattnet, då lägger hon ner och skakar men när jag står väldigt långt ifrån då kan hon minsann springa utan att skaka...


Avslutade med att köra 2 avlämningar nära vattenkanten och det gick hyffsat, skickade henne sedan på ett långt linjetag, 60-70 meter och det var full fart, spik rakt!

Min lillhumla!!! Hon må vara blöt och utfälld och stå i nerförsbacke men hon är allt min söta, snygga Humla i alla fall...


Väl hemma blev det en dring och grillning. Fläskfilén blev oerhört mör och det rostade gronsakerna till smakade också bra.

Inga kommentarer: