måndag, april 27, 2009

Fullproppad vecka

Huj vad jobbigt det var att stiga upp i dag. Hade velat sova flera timmar till om jag bara fått...

Hela denna veckan är verkligen fullsmetad med jobb och annat. Ser inte fram emot alla måsten men skönt i alla fall att det är kortveckan!

Idag blev det lite skrivelser, ett läckade av diesel, besök av Helena, länesamtal och livmedelsmöte.

Efter jobbet åkte vi och köpte lite båtgrejer och sedan åkte vi och käkade pizza innan vi åkte hem. Väl hemma packade jag in hundarna i bilen och åkte till "båten". Hundarna var lite spokey så jag vet inte om det ev kan ha gott nån björn i områder, det såg lite lurt ut. Vi åkte sedan till favvotjärnen och promenerade runt den och passade då på att lägga ut två apporter som jag avsåg att använda till dirrigeringstråning.

Neo fick därefter sitta i bilen medans vi gick ytterligare ett varv så skickade jag Humla på lite dirrigeringar. Började med att lägga ut en apport för landdirrigering. Fortsatte gå och stannade ca 50 meter där ifrån. Körde lite tolling och skickade sedan Humla på en dirrigering över vattnet, ca 40 meter. Det gick super!!!

Avlämningen satt sånär i hand så belöningen uteblev. Skickade på landdirrigeringen och den spikade hon.

Gick sedan vidare till andra halvan av sjön. Kastade en markering och skickade sedan Humla på en dirrigering och även denna gång dick det bra. På vägen tillbaka kastade jag en vattenmarkering som hon inte fick ta. Avlämningen satt i hand. Skickade på första markeringen som hon hämtade in och sedan fick hon ta den andra. Spikade bägge utan problem.

Nu var jag kanonnöjd med henne men kunde inte låta bli att skicka på ytterligare en dirrigering över vatten. Avlämningen satt i hand, super!!!

Väl hemma hade Henke fyllt bilen med återvinningsgrejer och släpet med grejer som ska på tippen. Jag åkte och tömde bilen så åker Henke till tippen i morgon när vi ska ut och fågelskåda.

Vi fixade även bort allt ris och annan skit från gården så nu återstår det att börja med att så gräs och bygga staket på nya tomten.

Fixade också iväg deklarationern idag så nu är det bara att vänta på pengarna Hehe!!!

Inga kommentarer: