torsdag, april 09, 2009

Halvdags jobb, hundträning och Enånger

Jobbade fram til klockan 13:00 idag å stressigt in i det sista var det. Hua, var helt speedad när jag kom hem och då var det bara att snabbt byta om och sedan åka till Helena för att träna lite hund. Även Jeanette och River var med.

Även idag blev det sökmotivationsträning på en lättspringen gräsmatta. Vi kastade ut totalt 17 föremål till hundarna. Helenas Etta och Jeanettes River fick först ta in några apporter och sedan fick Humla plocka in ett helt gäng. Söket las ut på nytt och även denna gång gjorde vi nämnd ordning innan vi avslutade med att en tredje gång lägga ut säket och nu växlade vi lite men River fick vara passiv.

Avslutade träningen med att låta hundarna springa lite fritt innan vi kom hem till Helena igen. Humla blev lite utstött då River bara var intresserad av Etta som besvarade leken men Humla fick inget gehör. Inte för att det gör nått, hon ledsnade efter ett tag.

Klockan hade nu hunnit bli strax efter klockan 15 så jag åkte hem och så packade vi väskorna för att åka till Enånger där vi ska spendera påsken tillsammans med Lasse och Birgitta, Jonas, Katarina, Klara och Anton. Jag och Henke gick en promenad med hundarna i regnet så att framförallt Neo skulle få springa av sig ordentligt så gick vi in och började med maten och tog oss ett glas vin.

Jag och Henke stod för förrätten i form av snittar med seranoskinka och crustader med ishavssallad. Till varmrätt blev det grillad oxfilé och klyftpotatis och morötter. Till efterrätt blev det en liten påskbakelse med sockerkaka, grädde och persikahalva.

Efter maten spelade Henke och Anton GuitareHero så Neo blev alldeles trött.




Jag var också helt slut och orkade helt enkelt inte vara vaken utan somnade klockan 21:00!!! Klev upp klockan 01:00 när Henke kom och la sig och då hade jag såklart fått huvudvärke också så jag steg upp och tog en tablett och borstade tänderna men gick och la mig direkt igen och somnade tack och lov om direkt.

Inga kommentarer: