fredag, april 10, 2009

Långfredag, hundträning och flyg

Vaknade tidigt och åt efter en stund frukost. När alla var färdiga gick vi ut i det fina vårvädret.

Klara och Anton och vi andra roade oss med diverse aktiviteter.



Jag och Henke tog fram cyklarna (jag hade med mig min) och sedan tog vi en cykletur för att de skulle tränas lite. Blev en cykeltur på totalt 6 km och med ett avslut som föll hundarna i smaken, årets första dopp i bäcken!!!

På cykleturen stannade vi till för vi hittade en död morkulla på vägen. Den såg ut att ha krockat med en bil och var fortfarande lite ljummen så bisarr som man är så tog jag med den på bakethållaren. När hundarna hade hunnit vila lite fick Humla apportera den lite. Även Neo fick testa på slutet men han är ju lite väl hårdhänt så sen åkte den i soptunnan.






Lagom till lunch kom Yanken med dottern Matilda, Lisa och Kjell samt Mazze för att flyga lite modellflygplan.
Don efter person, Mazzes mini och Lasse på Birgittas fyrhjuling
Jonas hade två hemmabyggen med sig, ett stort plan med v-vinge och ett dasslock som vi kallade det, Mazze hade ett litet plan med som Neo blev väldigt uprörd på och försökte apportera efter en störtning. Även Kjell hade ett plan med sig så totalt 4 olika plan var representerade.
Först blev det dock lite grillad korv.



Medan grabbarna flög sina leksaker så roade vi tjejer oss på annat sätt...
Å så här såg Neo ut efter att ha försökt apportera Mazzes plan, eller
försökte han kanske döda det?
Å Humla mös i blåbärsriset...
På eftermiddagen gick vi en kort promenad med hundarna som ju redan var nöjda efter att ha varit ute en hel dag från klockan 10 till klockan 16:30. Såklart passade de på att bade även denna gång så ni kan ju tänka er hur trötta de var.

På kvällen blev det såklart påskmiddag med traditionsenligt äggmålande, sill och nubbe, olika sorters lax, påskskinka, och köttbullar, prinskorv och en god västernbottenpaj. Till efterrätt hade jag och Henke fixat Gino igen, enkelt, bra, gott och inte så mäktigt.

Även ikväll avslutade kvällen med GuitareHero, Bozz osv men jag fick såklart huvudvärk så jag gick till kojs klockan 22:30

Inga kommentarer: