söndag, april 19, 2009

Mot fjällen

Vaknade klockan 07:00, åt frukost och packade sedan för att dra till fjälls! Hämtade upp Ida och Gösta och begav oss mot Vemdalsskalet.

Anlände klockan 11:15 och började med lunch innan vi gick och frågade om vi möjligen kunde få vår stuga lite tidigare och det gick alladeles utmärkt.

Checkade in och packade upp mat och annat och bytte sedan om och åkte ner och hyrde skidor, köpte liftkort och handlade lite innan vi åkte tillbaka till stugan. D

Inte särskilt trångt i backen idag...

Who-valley-påle...

Tillbaka i sugan kunde helt enkelt inte killarna hålla sig... Först vände de den gardin som satt felvänd och sedan fixade de lampan ovanför bordet som inte var upphängd som den skulle. Tänk om de någonsin kunde bry sig om gardiner hemma, märker ju inte ens när man byter!!!...



Det stormade rejällt i Vemdalen så vi beslutade att inte åka skidor idag. Det kändes liksom inte särskilt lockande. Vi gick en kort promenad men när mössan blåste iväg då gav vi upp och gick tillbaka till stugan, slog på bastun och tog oss ett glas vin istället.

Ida ordnade en god middag med fläskfilé, rostade rotsaker, en god sås och klyftpotatis medan Henke, Gösta och jag (i 10 minuter) bastade.

Kvällen avslutades med tv, Yatzy och sedan somande vi som stockar!

Inga kommentarer: