fredag, april 17, 2009

Full fart

På jobbet var det väl egentligen två stora grejer som inträffade: Det ena var att det blev ett tillfälligt stopp i saneringen av den bensinstation som jag jobbet med i veckan. Kostnaderna har springit iväg och de måste ta sig en funderar på hur det ska jobba vidare nu när det är så förorenat på ett så pass stort område. Uppskattningsvis är det 800m2 som är förorenat och så gräver de till ca 3 meter djup så ni förstår att det kostar....

Å traditionsenligt blev det Thaifredag idag men bara jag, Jonas och Mats. Ett litet men ack så tappert thai-gäng.

Efter jobbet var det full fart. Vi var på systemet och handlade, vi var på Ica och storhandlade, vi var på granngården och handlade 600kg matjord, en flagga, penséer och lite hundgodis.

Som ni förstår kom vi hem lite senare än vanligt och då skulle allt packas ur bilen och sedan tog jag med hundarna till golfbanan. Där blev det först en långpromenad med mycket fågelkontakt då vi passerade alla dammarna där det fanns både änder och gäss men det gick bra. Avslutade promenaden med att hundarna gemensamt fick plocka in ett sök med 12 tennisbollar.

Middag blev det klockan 20:30 och den bestod av hemmagjord pizza idag och efter det fullkomligt däckade jag i soffan och vaknade inte förrän vid 01:00-tiden. Började då titta på en riktig krigsfilm och fastnade liksom i den så jag fortsatte titta på den i sovrummet. Den slutade inte förrän kl 02:30 så helt plötsligt blev det en sen kväll. Hade dessutom lite svårt för att somna då så i morgon blir det sovmorgon!!!

Inga kommentarer: