tisdag, april 21, 2009

Humla och hennes syskon 4 år!!!!

Grattis Gumman!!!

Tiden går fort och idag fyller Humla och hennes syskon 4 år!!!

Ella, Neo, Humla, Alice, Ronia och Maja i samband med Mh:t i Linköping hösten/vintern 2007
Påminde Gunilla att de skulle firas idag med kalas och det lovade hon att fixa.

Dagen idag var mulen men fin, bra temperatur runt 3-4 plussgrader. Vi var åter igen ute i backen redan när liften öppnade klockan 09:00. Föret idag var bättre, inte lika isigt direkt på morgonen och eftersom det inte var sol så höll sig backarna bättre idag. Å liksom igår var det aldrig någon kö i liften, lite folk i backen och almmänt härligt.

Liksom igår åt vi lunch på Toppen och sedan på eftermiddagen blev det fika och en äppelglywine, smaskens! Eftersom det inte gick att slå sig ner i backen och sola så blev det altså fika istället och denna gång inomhus. Man måste ju vila benen lite i alla fall.... Jag och Ida tog en tur ner i liften idag också, då mötte vi Henke...
Årets första Huggorm visade sig också uppe i fjällvärden. Syntes klart och tydligt från liften men såklart långt ifrån backen.
Klockan 15:30 var vi tillabaka is tugan för att hämta bilen och köra ner skidorna tillbaka till uthyrningen, Nu var det färdigåkt för denna gång!

Eftersom vi hade hamburgare kvar då vi inte åkte tillbaka till stugan nått så blev det dagen middag. Blev festligt värren med en hel del vin och en liten ostbricka medan vi spelade femkort.

Inga kommentarer: