måndag, april 13, 2009

Ljusdal, higscore och en första simtur

Vaknade klockan 08:30, upp och fixa lite och äta frukost och klockan 10:00 kom Ida och Gösta och hämtade upp mig för en tripp till Ljusdal för att hälsa på Kicki och Henrik. De har flyttat till en ny fin lägenhet. Det spöregnade när vi åkte men innan vi var i Ljusdal så hade det i alla fall slutat.

Vi stannade till på Ica Kvantum och köpte en blomma samt på Coop för att köpa en kruka till den. Ankom till Ljusdal ca klockan 11:00 och efter en rundvandring i lägenheten blev det fika med kaffe och äggsmörgås. Under tiden vi fikade och snackade så klarnade det upp ute så när vi var mätta och belåtna gick vi ut en promenad nere vid Kyrksjön. Klockan 14:00 åkte vi från Ljudal och när vi kom hem fikade jag lite innan jag bytte om och gick ut med hundarna.
Vi promenerade bort till golfbanan. Där la jag ut en 12-tennisbollarsök till hundarna på en skogskulle som var alldeles snöfri och torr. De fick turas om lite och hämtade in 5 bollar var på det stora söket som var ca 80m djupt och 50m brett. Båda skötte sig alldeles utmärkt.




Vi gick sedan vidare efter skogskanten, hittade några golfbollar och konstaterade att den ena dammen nu var helt isfri. Tjoho!!! Skickade Humla på en dirrigering över dammen och det gick alldeles utmärkt, som belöning fick hon en boll som jag kastade över. Avlämningar från vatten är dock ett stort problem det såg jag direkt, till och med en liten tennisboll lägger hon ut för att skaka sig!!! Hur som var det inte det som jag tränade idag utan jag ville kolla om det var några problem att gå i vatten och det var det definitivt inte.

Efter badet gick vi tillbaka till söker och så fick de ta in varsin boll då det ju var 2 bollar kvar sedan tidigare. Ytterligare några golfbollar hittades när vi gick tillbaka i skogen så det visade sig bli ett nytt higscore med hela 17 bollar på en promenad.

Väl hemma var det dags att ta igen alla dagboksfria dagar under påsken.

Inga kommentarer: