torsdag, april 02, 2009

Jobbfest tema sällskapsresan

Tillbaka på jobbet igen efter två dagar. Blev mycket skriverier, lite telefonsamtal, en inspektion, en saneringskontroll och sedan planering för fest. Ikväll skulle vi nämligen ha fest då ju Helena skulle firas eftersom hon fått en grabb och Lisa för att hon tagit körkort.

Vi började klockan 18 med att äta lite snacks nere i relaxavdelningen. Sedan bastade vi och hade frågesport i bastun. Temat för kvällen var sällskapsresan så frågorna var helt inriktade på de 5 sällskapsresanfilmerna. Lite hälsoinspirerat var det också eftersom vi hade lite aromabastu.

När vi var färdiga och alla tagit på sig nått som tydde på sällskapsresan så gick vi upp för att avnjuta en spansk buffe. När det gäller utstyrsel så hade jag flytväst och solglasögon vilket såklart kopplas till seglarsällskapsresan.

Lisa hade fixad ytterligare aktiviteter och Jonas och Anne-Li hade ordnat en annorlunda vinprovning i mörker med förbundna ögon och utan att få anteckna nått innan man smakat på alla 5 sorterna. Svårt var det, för att inte säga helt omöjligt!

Efter efterrätten gav jag, Eva och Helena upp så vi kom vl hem vid 23:30. Var då proppmätt och helt slut!

Inga kommentarer: