måndag, augusti 10, 2009

Första dagen på jobbet efter semestern

Japp, så var semestern slut och det var dags att gå till jobbet igen. Som vanligt gick det bara fint att stiga upp (första dan). Inte blev det så effektivt på jobbet heller utan vi pratade mest en massa om vad alla haft för sig under semestern osv. Tänk vad mycket det kan hända under 4-5 veckor.

På lunchen gick vi ut och tog en Thai-måndag och efter jobbet åkte vi och handlade lite eftersom jag ju ska iväg i morgon. Behöver ju lite frukost och lunch för kommande dagar nere i Enköping. I morgon bär det av till Anita Norrblom för hundträning. Kommer säkerligen att bli skojjigt att höra allt från Tollarspecialen och träffa alla tollarvänner igen. Det var ju evigheter sedan sist!!!

På kvällen gick jag i alla fall ut i skogen med hundarna så att de fick ett tennibollssök i kantarellmarker så jag plockade 3 liter kantareller också. Henke rensade dem och sedan blev de fövällda och infrysta innan jag packade och kröp till kojs. Nu blir det inga uppdateringar på ett par dagar men vi återkommer...!!!

Inga kommentarer: