lördag, augusti 01, 2009

Stadsdag

Idag skulle vi igentligen ut och jaga mås jag, Jeanette och Fredrik men lille Arvid blev sjuk under natte så det får bli senare någon gång. Istället bestämde vi oss för att ta en stadsdag eftersom vi inte varit på stan i Hudiksvall en enda dag under hela semestern. Sagt och gjort, började på JP färhuset och köpte lite grundfärg och en matta som vi ska lägga in i hundhuset.

Åkte sedan på systemet och sedan på stan och kollade på lite kläder. Blev dock bara en skjorta åt mig och lite knattekläder åt Emil, Martin och Lindas alldeles nyfödda son. Avslutade stadsvistelsen med sen lunch på Radjos klockan 15;00. Innan vi åkte hem åkte vi dock på Ica och handlade en hel del mat eftersom kylskåpet var tämligen tomt efter helgen.

När vi kom hem gick jag ut i skogen med hundarna. Blev ute en timma i lite halvregn och under den tiden plockade jag lite kantareller, blev ca en liter. När jag kom hem spöregnada det så jag gick ut i lekstugan och grundade väggarna och taket. På golvet kommer vi att lägga plastmattan som vi köpte idag så det kommer jag inte att göra nått åt. Det tog ca 2 timmar att grunda allt och särskilt kul tycker jag inte att det är men Henke kom ut i halvtid med ett glas vin å då blev det ju genast lite roligare... När jag kom in så var det hög tid för middag. Eftersom det fortfarande spöregnade sparade vi köttet till i morgon och gjorde istället taco idag.

Inga kommentarer: