söndag, augusti 23, 2009

Fest i Änga

Vaknade klockan 08:30 och packade ihop oss för att åka till Änga. Regnet vräkte ner och det såg verkligen inte ut att bli nått vidare festväder idag. Vi kom till Änga vid 10:30-tiden och fixade då lite med dukning och mat samt gick en sväng med hundarna i regnet men det mesta var fixat så vi kunde "småpula" lite bara...

Klockan 13 kom de första gästerna så då blev det lite enkel lunch med varmkorv och sedan blev det Wii-sport för hela slanten tills alla gästerna anlänt, några kom lite senare av olika anledningar.

På eftermiddagen när det blev lite uppehåll i regnandet gick vi upp till E4:an och tittade lite samt vande hundarna med varann. Humla skötte sig jättefint så hon släppte jag lös rätt snabbt, hon brydde sig inte om Ninjo (blandning LhasaApso, Shitzu) och senare kunde vi också släppa Neo och Ninjo men Neo hade svårt att acceptera den lilla "skiten" så han skulle gång efter annan förtydliga vem det var som bestämde. Gjort såklart inte illa den lille men onödigt gruff så till sist fick han sitta i koppel.

På kvällen grillade vi och intog middag på logen. Där kunde man också roa sig med tipspromenad, pilkastning och luftgevärsskytte. Blev en mycket trevlig kväll som avslutades runt 01:00.

Inga kommentarer: