torsdag, augusti 06, 2009

Lydnad, bad och sol

Sov till strax efter 9 men hade varit vaken mellan 04:30-06:30 så jag var trött. Efter frukost så gick vi en promenad upp till Källanå nu förstår vi varför vattnet ser ut som det gör. E4 bygget har fullständigt förstört hela källflödet vilket resulterat i att massor med sand strömmar med vattnet. Blev till att ringa Vägverket så de fick komma ut och konstaterade ju även dem att det måste anordnas någon tillfällig vattenförsörjning och att det är hög tid att försöka hitta komma fram till hur den framtida vattenförsörjningen ska ordnas. Det tog mycket tid att komma fram til att takar kommer att ställas ut vid bägger berörda fastigheter och sedan kommer detta vatten att kopplas på så att man slipper hämta allt vatten. Dricksvatten kommer man även fortsättningsvis att måste hämta ett tag till men det är ju mindre mängder.

Det var riktigt riktigt varmt nu så jag och Birgitta badade och solade och badade... Testade också att låta Humla hoppa över ett hinder men hon vile inte hoppa tillabaka. Inte heller idag ville hon ta metallapporten.

På eftermiddagen åkte vi upp till Ljustjärn och badade tillsammans med hundarna. Då passade vi även på att ta med shampo mm eftersom det ju fortfarande inte går att duscha i huset i Änga. Det var rikrigt härligt badvatten både för oss och hundarna.

På kvällen åkte vi in till Enånger och handlade och köpte pizza. Till efterrätt blev det chokladpudding och Yatzy som jag vann för första gången trots att jag var den enda som inte fick Yatzy. Senare satte vi oss ute på balkongen i månljuset och där blev vi sittande till efter midnatt dp det var hög tid att kryppa till kojs.

Inga kommentarer: