torsdag, augusti 20, 2009

Inspektioner, IKEA 2010 och huvudvärk

Ja rubriken sammanfattar hela min dag. På jobbfronten så tog jag mig i kraken och kom ut på ett antal inspektioner idag vilket känns skönt, känns som om det var evigheter sedan jag genomförde några inspektioner sist.

Efter jobbet snabbtittade jag lite i IKEA katalogen 2010 men tyckte att den kändes rätt lik fjolårets katalog men jag kanske ska läsa den lite noggrannare... Hur som helst så åkte jag ut till båten idag och gick en promenad med hundarna på andra sidan viken bara för att gå på nått nytt ställe.

När jag kom hem var jag skittrött men vi gjorde i alla fall smördegsinbakad lax och sallad men lagom tills det var dags att äta fick jag förklaringen till min trötthet, huvudvärk. Låg och sov i soffan hela kvällen men det gick inte över i alla fall och inte gick det över under natten heller. Sprang fram och tillbaka ner till kylskåpet 4 gånger i natt för att byta den kylmask som jag brukar använda för att somna när jag har huvudvärm. Sömn brukar vara bästa botemedlet men det ville sig inte idag...

Inga kommentarer: