lördag, augusti 15, 2009

Kräftpremiär

Tänkte ta sovmorgon men då vaknar man såklart redan klockan 06:00 men lyckas tvinga mig till att ligga kvar till klockan 08:00. Satt vid datorn en stund, åt frukost och vid 10-tiden åkte Henke iväg på dragracing medan jag skrev dagbok för den senaste veckan samt uppdaterade Hälsingetollarnas hemsida.

När detta var klart åkte jag ner på stan och köpte en blomma till till krukorna på gården samt köpte lite ollonskott till min lillpangare för den ska användas vid träning framöver. Passade också på att köpa lite hundmat som jag fått erbjudande om genom jägarförbundet. Eukanuba 19kg för 99kr, kan man ju inte hopa över att köpa.

Väl hemma slappade jag lite och såg lite friidrott men sedan tog jag mig i kragen och åkte upp i skogen med hundarna. Idag blev det bara promenad.

När Henke kom hem åkte vi en sväng till båten och sedan gjorde jag västerbottenpaj och så åt vi kräfter. Mmmmmmm va gott det var, särskilt när det är första gången för året... Kräfter, västerbottenpaj och en nubbe!!! Det är grejer det!

Inga kommentarer: