onsdag, augusti 05, 2009

Röjjning, lydnad sol och bad

Idag var det rejällt varmt men det var bestämt att Lasse och Henke skulle ta röjsågarna och röjja ett hygge som ska planteras i höst. Birgitta fixade iordning matsäck medans jag tränade lite lydnad med hundarna. Av någon anledning ville inte Humla ta metallapporten idag. Jag har aldrig varit med om att hon inte apporterat en grej så jag vet inte vad som är fel. Om det beror på värmen eller nått annat, ingen aning. Väldigt konstigt är det i alla fall. Till och med Neo tog ju metallen. Fotgående, fjärr och inkallning gick dock ok för båda hundarna.

Det var riktigt varmt så hundarna hade det jobbigt. De är inte alls vana att göra nått i värmen. De har ju inte gjort nått på hela sommaren ju... Vi åkte i alla fall iväg ut i skogen och promereade upp på den kulle där de röjde. Blev en varm och brant promenad som inte var så lång men ändå jobbig i värmen. Fick blev det när vi sammastrålat med Lasse och Henke och sedan åkte jag och Birgitta tillsammans med hundarna till Kännavallen och bade. Härligt!!!

När vi kom tillbaka till Ända testade jag metallen igen men inte heller denna gång ville Humla gärna ta den. Vet verkligen inte vad som hänt?

Hur som helst så badade vi i pollen när Henke och Lasse kom och sedan på kvällen grillade vi och satt ute och käkade. Blev tv-tittande på kvällen.

Inga kommentarer: