måndag, augusti 17, 2009

Hantverkare...

Ny vecka som egentligen inte har nått utöver det vanliga inplanerat men därmed inte sagt att att det inte kommer att dyka upp saker och ting. Idag han jag i alla fall få iväg en rad skrivelser och ringa en del samtal så snart är det dags att börja ta tag i lite inspektioner.

Som rubriken förtäljer blir jag så trött på sk. hantverkarfasoner. I torsdag var jag in och hörde mig för vad det skulle kosta att få golvvärme och klinker inlagt i vår lilla hall. Han lovade att återkomma nästa dag. Hmmm för mig innebär nästa dag fredag men ingen återkom. Inte heller återkom någon idag så jag ringde före lunch och då svarade en kille som meddelade att han som skulle ringa mig var upptagen med kunder så han skulle återkomma senare. Jo tjena!!! Efter jobbet åkte vi förbi och fortfarande hade inte ens nån kollat på ärendet i fråga. Vi får se när nån hör av sig...

När jag kom hem tog Henke med sig Neo och stack iväg på en löprunda medan jag tog med mig Humla ner på täkten. Jag la ut ett sök med 7 dummiesar i snårig terräng bestående av högt gräs, enris och hallonbuskar. Vi gick sedan en proemand och sedan fick Humla hämta in hela söket. Det gick i ett rasande snabbt tempo och såg riktigt fint ut. Den sista jobade hon på länge med men efter säkert närmare 5 minuter utan resultat så kallade jag in henne. Gick ut i rätt område och kacklade lite och skickade henne sedan igen. Då hittade hon snabbt den sista så jag la ut 3 dummiesar i området igen och sedan tog vi en längre rastningspromenad innan vi återvände till området och denna gång skickade jag in Humla diagonalt i området. Det sa bara swisch så var de 3 dummiesarna inne så vi promenerade hemmåt.

Kvällen spenderades med middag och driidrottstittande bl.a.

Inga kommentarer: