söndag, augusti 16, 2009

Upprensning

Idag blev det en rensardag. Henke klippte häckern medan jag tömde vår hemmagjorda veka hylla i garaget. Grävde sedan ut lite så att de nya hyllorna skulle gå in på höjden och det blev kalasbra. Den gamla hyllan monterade jag ner så att vi kan spara de fina reglarna samt hyllplanen men resten ska bort.

Henke röjde sedan runt gården med röjsågen medan jag slappade lite eftersom jag gjorde illa mig i ryggen när vi jobbade på i garaget.

Hundarna låg som klubbade sälar brevid mig men när jag bestämde mig för att åka till vår träningsbåt så blev de pigga som mörtar igen. Neo var hyper som alltid vid vatten och framförallt med en båt i vattnet. jag rodde rakt över viken så att de fick simma i motvind och sedan sneddade jag tillbaka men då tappade båda fart så det måste ha varit rejällt strömt. neo hamnade lite i panik eller om han inte orkade för han började simma i cirklar och bitvis åt fel hålll. Rodde tillbaka för att vara nära om han skulle börja "sjunka" men det gjorde han inte men han klev upp på land så fort vi kommit över. Det brukar han aldrig göra om jag är ute och ror så han var nog trött.

När vi kom hem hade Henke röjt inne, dvs han hade dammsugit

Inga kommentarer: