lördag, januari 16, 2010

En kort men bra träning

Vaknade vid 8 tiden men slappade vidare till klocka var strax före 9. Gick ner och satte mig och skrev dagbok och läste tidningen.

Jag och hundarna i en snödriva

Efter frukost gick jag och Henke en promenad med hundarna och sedan duschade jag innan vi åkte ner en sväng på stan. Var runt lite här och där utan att egentligen ha nått ärende men avslutade i alla fall med att mätta våra hungriga magar på Radjos strax efter 14.
När vi kom hem såg jag lite alpint på tv och sedan åkte jag iväg till Iggesund för att träna lite med Helena. Hade dessutom tinat lite fågel och tänkte fota men där gick jag bet eftersom det hann mörkna så mycket. Vi körde i huvudsak dirrigering och markering och eftersom det är så mycket snö nu så höll vi till längst skoterspåren över täkterna. Humla skötte sig kalas, inget att klaga på och det är väldigt tydligt att Humla går igång och gillar vilt. Att hon inte tar vilt när vi kommer på prov har inget med hennes viltintresse att göra utan det måste helt enkelt ha blivit en dålig vana som jag bara MÅSTE få ur henne. Några stackars bilder från träningen kommer här...
Humla med kråka, inge fel på greppen numera...
Humla med truten, inte heller den var nått problem

Etta med duva. Hon lyckades med bedriften att hämta båda kråka och duva samtidigt... Är man stor i käften så är man...
På kvällen blev det lite datafix, middag och tv

Inga kommentarer: