måndag, januari 11, 2010

Styrelsemöte

Ny vecka igen, nu kommer det att börja gå undan igen, veckorna kommer att swischa-förbi i väldig fart.

På jobbfronten är allt lugnt än så länge och i ärlighetens namn känner jag mig rätt omotiverad för tillfället. Kanske hänger ihop med att man inte kommit igång riktigt ännu.

Efter jobbet gick jag med hundarna uppe i skogen. Pannlampan behöver helt klart nya batterier inser jag och dessutom skulle hundhalsbanden behöva nya batterier men alla grejer finns hemma men så länge grejerna lyser så blir det ju inte av, skärpning bruden...
- Ja ja jag ska...

Hur som helst så blev det en väldigt lugn promenad. Hundarna har tidigare sprungit som vildingar de få gånger vi gått här uppe sedan snön. Det är nämligen nån som lagt ut en massa slaktavfall som alla djur som vistas i skogen sedan spridit ut så hundarna har sett skogspromenaderna som värsta smörgåsbordet den senaste tiden och varit hopplösa att hålla koll på. Idag var det dock med mig hela tiden, härligt!

Efter promenaden så åkte jag direkt till Iggesund för att ha styrselsmöte med SSRK sektionen. Helena bjöd på gott fika så man var rejällt mätt och belåten när man kom hem.

Inga kommentarer: