måndag, januari 04, 2010

Tapetkoll

Efter att ha suttit med SSRK:s bokföring från 08:30 till 12:30 åkte vi ner på stan. Ville börja kolla på lite tänkbara tapeter till vardagsrummet men jag har blivit helt låst vid den tapet som grannarna valt. Vill såklart inte ha samma men typen är precis rätt och dessutom nyansen men vi får se. Har börjat tänka på att eventuellt ta lite mera mot grått. Vi skulle nämligen vilja ha en kamin (när vi nu kan tänkas få råd med det...?) å då skulle jag vilja att den var grå så nyanser av grått skulle passa bra. Dessutom finns det många soffor med tyg som går lite mot grått å vi behöver ju en ny soffa också.

Hur som helst så fick vi väl mest inspiration idag.någon tapet hittade vi egentligen inte men det är skoj att kolla. På kvällen började jag dessutom spana lite efter nån vettig soffa.

På kvällen hade vi tänkt gå på bio men vi sköt på det tills i morgon istället. Istället gjorde vi lite god mat i form av västerbottenlax och käkade och såg tv på kvällen. Nu är det snart slut på det lugna slappa livet då vi börjar jobba igen på torsdag.

Inga kommentarer: