söndag, januari 31, 2010

Liiite träning och valpbilder

Japp, idag lyckades vi... jag och Helena stack ut och tränade hund i en timma. 1m snö, -15 grader till trots... Det är ganska begränsat vad man kan träna så det fick bli dirrigeringar med fokus på högerkommando. Humla tror ju på nått vis att hon inte får gå när jag säger HÖGER. Hon rycker till men går inte. Så övningarna är enkla och tydliga och det är endast höger som gäller nu. När det sittar i olika situationer ska jag fortsätta med vänster men det är ingen brådska.

Här kommer lite bilder från dagen även om de blev lite tråkiga och samma samma...

Hundarna var duktiga så vi bröt medans de fortfarande var pigga och gick och hämtade resten av ligan. Jag gjorde misstaget att lämna kameran i bilen då och det var riktigt synd för det var en fantastiska syn när hundarna sprang över täkten. Fem rödingar (även om Helenas 3 ju egentligen är mörka gulingar) som kämpade sig fram i meterdjup snö. De försvan i varje steg de tog och hela området var helt orört så det fanns inga spår de kunde följa. Solen sken och det var superfint så varför var inte kameran med?

Totalt blev jag ute från 11:30 till 14:30 så när jag kom in blev jag lite frusen och hungrig var jag också så jag tog mig en kesomacka innan jag satte mig vid datorn en stund och surfade det.

Efter middagen gick vi över till grannarna och gosade i valplådan. MMmmmmmm

Inga kommentarer: