lördag, januari 30, 2010

Jag klarade det!!!

Fastan är över och det ska firas!!!

Men samtidigt står det att man ska trappa upp långsamt och första dagarna äta små mål beståenda av i huvudsak frukt och grönsaker men... För min det får det bli ett mellanting...

Frukost: Te ochen smörgas med keso, päron, valnötter och kanel

Lunch: Cesarsallad

Middag: Förrätt: Spenatsallad med bacon, chevre och valnätter
Varmrätt: Västerbottenlax
Dryck: Vitt vin

Men tillbaka till dagen som inte blev riktigt som jag tänkt på matfronten. Var ju såååå godissugen så jag bärjade med lite godis på morgonen och det hängde med i stort sett hela dagen.
Frukosten höll jag mig till planen med. På förmiddagen åkte vi ner på stan och tinade bilen i garaget och shoppade lite kläder. Blev nya jeans och en kofta idag.

Vi gick på Radjos och käkade lunch, Ceasarsallad vilket jag egentligen inte planerat förrän vi såg vad det hade för mat. Planen var dock att äta sallad och det gjorde jag altså. Åt dessutom inte upp hela portionen.

Var iväg och handlande lite mat och sedan när vi kom hem åkte jag och Gunilla iväg och gick en promand längst med blivande E4:an. Här kommer bilder på Neo, Humla och Kokki:













Efter promenaden slappade jag en lite stund och sedan började vi med middagen. Vi bjöd över Roland, Gunilla och Daniel också som sällskap så vi satt och snackade fram till midnatt.

Magen mår bara fint och "plågan/utmaningen" är över.

Inga kommentarer: