lördag, januari 09, 2010

Vilket misstag!!!

Inledde dagen med en promenad efter skoterspåret. -10 grader och sol och bländande vitt. Promenaden började perfekt och hundarna röjde... Då hör jag skoterljud bakom oss så jag kallar in hundarna och de kommer och sätter sig brevid mig. Fyra skotrar kommer runt dungen alla saktar in och sedan kör det sakta sakta förbi oss innan de brummar iväg igen. Härligt med unga grabbar som tar hänsyn. Här kommer lite bilder från turen:









Vi var ute och gick i en timma så både hundarna och jag slappade sedan i soffan en stund efteråt.
På eftermiddagen åkte vi ner på stan en snabbis. Skulle ju köpa objektivet men jag hade gjort ett misstag. Expert kunde inte ge mig det priset och nu gick det inte länge att köpa på nätet. Skit att jag inte beställde direkt!!!

På eftermiddagen åkte vi till Kattis och Jonas och fikade och hämtade hem stereon som Jonas tittat på. Han hittade dock inget fel så jag hoppas att den inte glappar hemma hos oss heller...

Vi kom hem vid 17:40 tiden och Henke gick då en sväng med hundarna medans jag fixade tacos.

Efter maten åkte vi till Ida och Gösta och hälsade på lilla Glenn för första gången. Han föddes ju den 3 januari så mycket färskare blir man inte... Vi fikade och tittade på Stjärnorna på Slottet och en film innan vi åkte hem vid 23-tiden.

Inga kommentarer: