torsdag, januari 28, 2010

Fastedag 4

Så har jag kommit till nästa sista dagen på fastan. Sen har man den erfarenheten så att man inte behöver göra om det igen. Det är nog det jag lärt mig i första hand. Att man inte är hungrig och inte tänker på mat är också helt fel för jag är hungrig HELA tiden och tycker ALLT ser sååå gott ut.

Hur som helst så har dagen bjudit på mitt livs första miljöchefsmöte i Gävle. Känns mycket som att det är att ta in en massa nu och sedan ta med sig det tillbaka till kontoret och diskutera frågorna vidare tillsammans med akruella handläggare.

På vägen hem från Gävle krockade tåket med en älg, Usch small till ordentligt och tåget var rejällt blodigt och pälsigt noterade jag när jag stigit ut.

Väl hemma blev det skottning för hela slanten, eller Henke skottade medans jag gick med hundarna. Idag var jag riktigt noga med att Neo också ska gå vid sidan och ingen annan stans. Han har ju blvit rätt duktig på att inte dra nu så det är dags att skärpa upp kraven ytterligare. Idag gick det mycket bra! De fick också röja runt lite och vara lösa när vi gick efter gångvägar.

Efter promenaden stannade jag ute och skottade upp en stig till hundhuset och då blev jag ju bara tvungen att ta ett kort för att alla ska förstå varför det verkligen inte går att träna just nu. På vår gård är snön en meter djup så ni kan ju tänka er hur höga plogkarmarna är. På bilden ser man hur mycket snö det är och jag vill poängtera att det inte beror på att jag skottat upp snö på sidorna för den snön hade jag kastat iväg rejällt åt höger och påverkade därför inte snödjupet man ser på bilden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jösses!!!!! Vad snö!!! Och jag som tycker jag har mycket snö i Halmstad då det är ca 10 cm. Förstår att det inte går att träna för det är gränsfall nu när skaren har börjat lägga sig hos oss. Miraklet galopperar och benen går i otakt genom snön. Inte snällt mot knäna.

Hoppas det blir vår snart!!!

Catta med Foxydoggarna och halblodet Miraklet