tisdag, januari 26, 2010

Fastedag 2

Vaknade med lätt huvudvärk men det hade jag räknat med. Kände mig dessutom rejällt hungrig men det är ju nu man ska bita ihop. Åkte till jobbet även om det gick trögt och sedan vidare till Jättedal eftersom vi skulle vara med på nämndsmötet idag.

Redan vid 10-tiden kände jag att huvudvärken blivit mycket sämre och började dessutom känna mig illamående. Som tur var var vi på en brandstation så det fanns vilorum där jag kunde lägga mig. Hade jag tänkt till nu så skulle jag ha tagit en migräntabeltt men det gjorde jag inte vilket resulterade i ett kraftigt illamående med kräkning till följd. Inte kul när man inte ätit nått på ett och ett halft dygn. Var inte med på mötet nått mera och när mötet var slut så fick jag skjuts hem.

Säga vad man vill men man blev i alla fall väl omhändertagen eftersom det fanns abulanspersonal som kunde rycka in. De kunde ta blodsockerprov på mig och jag blev sämre men det behövdes såklart inte. Jag vet ju hur jag blir vid ett rejällt migränanfall så det kan jag hantera själv.

Väl hemma blev det en tablett och rakt isäng. Somnade på stört och vaknade vid 15-tiden så att jag kunde äta lite buljon och låg sedan till klockan 18 då jag kände mig i stort sett helt återställd.

På kvällen funkade varken tv eller dator eftersom vårt internet har kraschat så istället såg vi en film 2012. En riktigt katastroffilm.

Inga kommentarer: